Laatste Releases

Biografie

Het begon voor Nick allemaal toen hij als kleine jongen van 5 jaar voor het eerst op het podium stond met Dennie Christian, vanaf dat moment is hij altijd met muziek bezig geweest.
Het Nederlandse levenslied is altijd zijn lust en leven geweest, hiermee is hij opgegroeid.

Sinds 2008 is Nick begonnen met het geven van optredens.
De eerste jaren alleen covers.

In 2010 verscheen Nick zijn eerste single K’zie steeds weer sterren, deze is geproduceerd en geschreven door Frank Verkooyen, met deze single maakten vele mensen kennis met Nick Brinkhuis, de single heeft het goed gedaan.

Na deze single was Nick erg zoekende naar zijn genre, wat nou echt bij hem past.
Hij heeft nog wat enkele nummers uitgebracht wat helaas niet veel heeft gedaan.

Nick heeft het daarna een paar jaar rustig aangedaan om zo uit te zoeken wat hij wilden, en in Augustus 2015 bracht hij zijn single Pamparapam uit, de single is door bijna alle radiostations opgepakt en Nick heeft hiermee zichzelf weer goed op de kaart weten te zetten.

In Maart 2016 verscheen zijn single op en neer deze single was in het hetzelfde genre als pamparapam en deed het heel goed bij de radio!

De single hef de glazen verscheen begin december 2016 , deze heeft op o/a spottify heel goed gedaan! Meer dan 50.000 x beluisterd!

In de zomer van 2017 heeft Nick de single Overal uitgebracht, dit was weer een gezellig zomers nummertje, en werd door vele radiostations opgepakt.

Nick zijn nieuwste single Jij laat me leven komt eind november 2018 uit. Het heeft even geduurd! Nick heeft deze single laten produceren en opnemen bij Manfred Jongenelis, en slaat met dit nummer weer een andere weg in. Een weg die Nick al heel lang wou bewandelen en het nu eindelijk heeft gedaan!
De single word uitgegeven door Smaragd Music.