Laatste Releases

Biografie

Het begon voor Nick allemaal toen hij als kleine jongen van 5 jaar voor het eerst op het podium stond met Dennie Christian, vanaf dat moment is hij altijd met muziek bezig geweest. Het Nederlandse levenslied is altijd zijn lust en leven geweest, hiermee is hij opgegroeid.

Sinds 2008 is Nick begonnen met het geven van optredens.
De eerste jaren alleen covers.

In 2010 verscheen Nick zijn eerste single K’zie steeds weer sterren, deze is geproduceerd en geschreven door Frank Verkooyen, met deze single maakten vele mensen kennis met Nick Brinkhuis, de single heeft het goed gedaan.

Na deze single was Nick erg zoekende naar zijn genre, wat nou echt bij hem past.
Hij heeft nog wat enkele nummers uitgebracht wat helaas niet veel heeft gedaan.

In Augustus 2015 bracht hij zijn single Pamparapam uit, deze heeft hij wederom bij Frank Verkooyen opgenomen en is door Nationale artiesten parade uit gebracht, de single is toen goed opgepakt en Nick heeft hiermee zichzelf weer goed op de kaart weten te zetten.

Daarna heeft hij nog een aantal leuke singles uitgebracht bij Nationale Artiesten Parade: Op en Neer, Hef de glazen en Overal

In 2018 besloot Nick om zijn nummers bij een andere producer te laten maken, om eens te kijken hoe dit uit pakt.
November 2018 sloeg hij dan ook een andere weg in , die hij al een tijd wou bewandelen met de single Jij laat me leven, geschreven en geproduceerd door Manfred Jongenelis, de single is uitgebracht door Smaragd Music

Nick bracht in Maart 2020 Je kunt het nooit meer over doen uit, een lekker uptempo nummer waarbij je niet kan stil blijven staan. de single is uitgebracht door Smaragd Music.

De nieuwe single Juni 2021 ‘Ik hoor bij jou’ waarmee Nick z’n fans aan het fluiten krijgt zal zeker opvallen. Van oorsprong is het een Israëlisch lied, welke door Manfred Jongenelis is voorzien van een Nederlandstalige tekst.
Muzikaal gezien is het ook behoorlijk onder handen genomen.